TITANIC
Konstruktionen
Rejsen
14(13) Danske Ombord
2. Klasse
3. Klasse
Besætning
Valdemar Engelhardt
Manden
Redningsbå den
Danske Skibe nær Titanic
SS United States
Anmeldelser
Boganmeldelser
Skriv til mig
Skriv
Modeller
Titanic
Om denne side
Om siden
Denne side er lavet med henblik på at give læseren et indblik i Titanics historie. Det er ikke en dybdeborende side. Der er der andre, og langt bedre sider der går dybere ind i historien. De fleste er på engelsk.
Husk: Google er din ven.
Det er dog min intention at udvide de enkelte afsnit med flere informationer.

Hvorfor dog nu endnu en Titanic side når der nu er så mange? Jeg forsøger at belyse Titanic fra den danske vinkel. Min hovedinteresse ligger p.t. på at beskrive den "Glemte Danske Helt" Valdemar Engelhardt, der fik sin opfindelse, den sammenfoldelige redningsbåd, med på Titanic, og derfor bidrog til at flere overlevede katastrofen.

Siden er p.t. flyttet fra gammel design til dette nye. Jeg har i første omgang koncentreret mig om at flytte sidens tekster, og (dette vil såre enhver dansklærer) ikke rettet gramatiske fejl. Det vil ske til allersidst. Bær over med mig kære læser.

For de teknisk interesserede: Denne side er bygget over XHTML1.0 og CSS. Den er skrevet i PHP. Siden bliver løbende valideret mod W3C. Jeg har med vilje ikke benyttet avancerede teknikker som AJAX da det er meningen at de enkelte sider skal kunne bogmærkes. Når HTML5 bliver en standard, vil jeg overføre siden til denne. Alle nye browsere understøtter HTML5.

Der bliver ikke gemt cookies. Når det sker vil det stå her, men p.t. er der ingen behov for det.

Siden er under udarbejdelse. Der kommer flere detaljer om de danske passagerer, samt en beskrivelse af hvad der skete efter kollisionen. Der kommer også mere om Valdemar Engelhardts redningsbåd.

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Klaus Egvang og har interesseret mig for Titanic siden 1985 hvor skibet blev fundet af en Fransk Amerikansk ekspedition. Gennem tiderne har jeg deltaget i diverse fora, og mailing lister og udvidet min viden. På det sidste har interessen ligget lidt stille ligesom mit modelbyggeri. Ja; jeg har skroget til et 1:100 stort modelskib stående hjemme.

Hvis du skriver via hjemmesiden skriver du til mig. Jeg vil skrive tilbage så hurtigt jeg kan.

Warning: include(files/right/right_om_siden.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/titanic.dk/public_html/includes/right_page.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'files/right/right_om_siden.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/titanic.dk/public_html/includes/right_page.php on line 20
Footer Image